Wat is belangrijk bij het bestellen van een eetbare print?

 

Alle bestanden het liefst print klaar aanleveren op info@taartenvanromaike.nl bij voorkeur in een Word document of pdf. Hou rekening met smalle printmarges aan alle zijdes-> aan de zijkanten 0,5 cm, en boven en onderaan de pagina 1 cm. Lukt dit niet? Stuur u ons dan je plaatje of plaatjes in de bijlage van je mail mee. Geef ons precies aan welk formaat u wenst. Wij kunnen ook plaatjes rond voor u maken. Dit lukt niet bij alle plaatjes.

Vandaag voor 16.00 uur gemaild, dan proberen wij dezelfde dag nog de print te versturen. Tenzij je meerdere producten besteld, dan geldt de verzendtermijn van 1 tot 3 werkdagen. De print kan ook worden opgehaald.

Je bestelt altijd één A4tje, groter dan 19 x 24 cm kunnen we dus niet printen. Heb je een klein plaatje, dan komt hij wel op een A4. Je kunt dan misschien nog wel meer plaatjes toevoegen. Op 1 A4tje kunnen zo veel plaatjes staan als je maar wilt. Foto's van de jarige, logo's, afbeeldingen van Google van de favoriete film, tekst, alles is mogelijk.

 

Je kunt meerdere prints bestellen. Wij verzenden ze dan uiteraard samen.

 

Vragen? Vul het contactformulier in of stuur ons een mail.