Levertijd & Verzendkosten

 

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen vóór 12 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Taarttoppers van karton hebben over het algemeen een langere levertijd van ongeveer 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

- pakketpost € 6,95 euro (alleen binnen Nederland)

- eetbare prints gaan via brievenbuspost € 4,75 euro. (alleen binnen Nederland)

LET OP: bij verzending buiten Nederland geldt een meerprijs aan verzendkosten. Wij nemen eerst contact met u op of u de extra verzendkosten wilt betalen of de bestelling wilt annuleren.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Uw bestelling afhalen

 

Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons in Silvolde. Dit kan enkel op afspraak. Via de mail of telefonisch maken wij samen met u een geschikte afspraak. Vergeet niet om uw ordernummer mee te nemen tijdens het afhalen van uw bestelling.