Home » Gebak bestellen

Werkwijze taart online bestellen:

 

Bij Taarten en cupcakes Silvolde kunt u voor elk viermoment een lekkere traktatie bestellen! Een succeswens, bedankje, geboorte, felicitatie of relatiegeschenk, met de taarten van Taarten en cupcakes Silvolde maak je elk feestje compleet!  

 

1. U kiest uit de submappen ( via pijltje naast gebak bestelling in het hoofdmenu) uw taart het aantal personen en de vulling.

2. Wij nemen na uw bestelling eerst contact met u op om de gewenste ophaal- of bezorgdatum en nadere wensen (zoals vullingen mocht u dit nog niet hebben kunnen aangeven bij het bestellen, naam en leeftijd op de taart) te bespreken. U hoeft nog niet te betalen. Houdt er rekening mee dat als u op korte termijn de taart etc. nodig heeft, ik misschien vol zit en dus de taart niet kan maken. Bestel dus op tijd!

3. Na bespreking en akkoord datum, verzoeken wij u om de bestelling te betalen. Na ontvangst van de betaling is de bestelling pas definitief. Houdt rekening met vol is vol. Wij verzoeken u daarom om op dit moment per omgaande te betalen.

 

Hieronder staan in de submappen een aantal voorbeeld taarten en divers gebak en vullingen die u kunt bestellen. Wilt u een andere taart of ander gebak of andere vulling bestellen?

De taart wordt voorzien van twee vulling lagen.

 U kunt kiezen uit de volgende vullingen waarvoor u niet extra hoeft te betalen:

 - crèmevulling (vanille, chocolade, aardbei, banaan, mokka, bosvruchten, citroen, kers, cola, karamel, sinaasappel, framboos, ananas, lemon merengue, hazelnoot of witte chocolade)

- banketbakkersroom

- jam (aardbeienjam, bosvruchten, frambozen, kersen of abrikozen)

 

Tegen een meerprijs van € 2,50 per taart kunt u ook kiezen voor een onderstaande vulling:

- Zwitserse room

- enchanted cream

vlaaifruit aardbei

- vlaaifruit kersen

- bastognecreme

- bokkenpootjescreme 

- oreo creme

- slagroom

Tegen een meerprijs van € 3,00 per taart kunt u ook kiezen voor een onderstaande vulling:  

- after-eight creme

- tobleronecreme

- bonbonbloc creme

- monchouvulling

- mars creme

- snickers creme

- milky way creme

Wenst u een vulling die niet in bovenstaande lijst staat, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@taartenvanromaike.nl. Wij nemen dan contact met u op voor de mogelijkheden en prijzen.

De prijzen zijn gebaseerd op afhalen. Wilt u graag het gebak laten bezorgen? Neem dan eerst contact met ons op via info@taartenvanromaike.nl voor de mogelijkheden en kosten. Wij bezorgen rondom Silvolde.

Het bestelde gebak kan worden afgehaald op het afhaaladres Doctor Schaepmanstraat 32, 7064 GX Silvolde.

 

Taartartikel is een onderdeel van Taarten en cupcakes Silvolde.

kvk nummer 70462038